Het Verdwenen Schilderij

Deze voorstelling is gemaakt door Rosanne van Herksen in opdracht van CODA Museum, Apeldoorn. ‘Het Verdwenen Schilderij’ was gekoppeld aan de zeer gewaardeerde tentoonstelling ‘De ontdekking van Nederland’ samengesteld door Prof. Dr Henk van Os. De internationale collectie was te zien van 12 juni t/m 28 september 2008 en bestond uit schilderijen die vier eeuwen landschap door Hollandse meester-schilders liet zien.

Het Verdwenen Schilderij

“Er is een schilderij uit het CODA Museum gestolen.”Dit bericht heeft de museumdirecteur in de krant laten zetten. Rechercheurs van Dijk en van Wijk werken normaal altijd samen. Maar er een prijs is uitgeloofd aan de vinder van het schilderij, en beide rechercheurs willen deze prijs zelf hebben... Twee acteurs nemen de kinderen mee in dit spannende verhaal. Tijdens hun speurtocht ontdekken de kinderen van alles over vier eeuwen Nederlandse landschapschilderkunst.

   

Deze voorstelling is helaas niet meer te boeken. Op zoek naar interactief theater voor kinderen vanaf groep 3? Kijk eens bij ‘De Biebshow’!

Terug?

Kinderboekenweek- en festivalvoorstelling:

"Wij houden van kamperen, dat houdt ons jong en fris!"