"Wij houden van kamperen,
dat houdt ons jong en fris!"

"Wij houden van kamperen, dat houdt ons jong en fris!", een kleurrijke familievoorstelling vol humor, nostalgie en herkenning.

"Wij houden van kamperen, dat houdt ons jong en fris!"

De zusjes Hannie en Jannie - afkomstig uit Amsterdam - trekken er samen op uit met de tent/caravan. Maar waar de één geniet, kan de ander maar niet wennen aan de vieze voeten, de wc-rol onder de arm en de buren die alles kunnen zien. Met een knipoog naar de jaren '70 speelden Theatergroep Smoesjes! de voorstelling, afgewisseld met liedjes, op de meest uiteenlopende locaties.

   

In de zomer van 2009 speelde Theatergroep Smoesjes! "Wij houden van kamperen, dat houdt ons jong en fris!" in opdracht van CODA Museum Apeldoorn. Zij hebben de voorstelling met een caravan op 30 plekken op de Veluwe gespeeld en binnen in CODA Museum. De voorstelling werd gekoppeld aan de tentoonstelling 'Schilders op de Veluwe' en 'Vakantie op de Veluwe'.

Deze voorstelling is helaas niet meer te boeken! Op zoek naar theateracts voor volwassenen? Kijk eens bij 'Het Complimententeam' of 'Ten Einde(lijk) Raad'!

Terug?

Kinderboekenweek- en festivalvoorstelling:

"Wij houden van kamperen, dat houdt ons jong en fris!"